2013. május 25., szombat

ERŐSS ZSOLT védelmében

ERŐSS ZSOLT VÉDELMÉBENNem szorul rá, mégsem tudok nyugton maradni. Most, hogy már ottmaradt ez a drága ember, jön a rengeteg „hozzáértő”, hogy kellett volna! A fene egye meg ezt a belepofázós, utálatos attitűdöt!

Hilda, a feleség előtt mély főhajtás. Ö is nyolcezren felül mászott. Igazán tudja, mi fán terem ez a sport. Soha nem jutott eszébe a férjét visszatartani. Mindig tudta – bekövetkezhet ez, ami most megtörtént. Szilárdan viszi tovább a kis családot és nem engedi lehozni a férjét a hegyekből, akkor sem, ha véletlenül megtalálnák. Ott van jó helyen. Ilyen természetes, jól értelmezett szeretet, megértés kell az ilyen nagy emberek mellé.
Nem a károgás és a jajbékolás. Nem kapnak semmit, mert a biztosító hatezer méterig hajlandó életbiztosítást kötni. Ezt is csak Ausztriában voltak hajlandók vállalni.

Az az erős gyanúm, ha mindenki bebújna a lyukába és ott reszketne, soha nem tartana ott a világ felfedezése, mint ahol
tart. Amundsen, Kolumbusz, Jacques Yves Cousteau, vagy a mi Fekete Istvánunk, aki az erdőt – mezőt fedezte fel nemzedékek sorának számára.

A nagyság átka a „címlapon levés”, annak összes, átkozott hordalékával együtt. Erőss Zsolt családjának élő, nagyszerű férj és apa volt. Amikor lenn volt éppen. De meg vagyok győződve, hogy a szíve velük volt tele akkor is, amikor épp mászott a lehetetlen felé!

Úgyhogy csak nagy tisztelettel és kegyelettel emlékezetünkbe vésni erőt sugárzó, kedves alakját – ennyi a dolgunk. Meg az is, hogy családja számára gondtalanná tegyük az árvaság kenyerét.
APA ezért jobban megdolgozott, mit bárki más.

Dolgunk tehát nem a bírálat. Ahhoz nem tud eleget senki, mert bármekkora sportember – akkor nem volt ott. Ilyen egyszerű.
Nem gyászolni kell, hanem megbecsülni és soha nem felejteni.
Mert a nagyok ezt érdemlik. Valamint – megköszönni minden lépését!!! Hilda asszonynak pedig mély főhajtás és segítség, minden mennyiségben. Kemény asszony, nehéz lesz ezt ügyesen megoldani. Zsolt pedig már békén van. Megtartja őt a jég és az
el nem múló szeretet és tisztelet.

ENNÉL TÖBBRE NINCS SZÜKSÉG! 
HAGYJUK PIHENNI!


thao

P.S.: Bocsánat! Ahogyan ő ezt csinálta, azt hívják TISZTA MÁSZÁSNAK.
Ezért külön csodálat, tisztelet jár. Nem hülye, hozzá nem értő bírálat!!!
„Hat nap múlva Jézus maga mellé vette Pétert, Jakabot és testvérét, Jánost, és felvitte őket külön egy magas hegyre. És szemük láttára elváltozott: arca fénylett, mint a nap, ruhája pedig fehéren ragyogott, mint a fény. És íme, megjelent előttük Mózes és Illés, és beszélgettek Jézussal. Péter ekkor megszólalt, és ezt mondta Jézusnak: "Uram, jó nekünk itt lennünk. Ha akarod, készítek itt három sátrat: egyet neked, egyet Mózesnek és egyet Illésnek.
Mt, 17, 1-4Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Most mondom el***

Most mondom el neked… … mert később nem lesz már kedvem, mert később tán elfogy a merszem, s marad minden kimondatlanul… mo...